Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков похвали футболистите си след равенството 2:2 с ЦСКА, но изрази разочарование от изпуснатата победа. 

"Доволен съм от моя отбор. Дадоха всичко, което можаха. Трябва да коригираме много неща, но това бе първият ни мача в efbet Лига. Свалям им шапка. Доволен съм от футболистите, но не съм доволен от резултата. Когато водиш с 2:0, трябва да затвориш мача, но да не забравяме, че играхме със силен противник, който има своите козове", каза Балъков.

"Може би ЦСКА-София ги изненадахме с нашата агресия и компактност в средата на терена. Имахме човек, който играе срещу топката и създаде дискомфорт на противника.
Закономерно вкарахме два гола. Според мен в рамките на 90 минути изиграхме по-добър мач от съперника", коментира легендата.

"За жалост липса на концентрация в последната секунда на първата част доведе до гол в нашата врата. Той даде дух на съперника. Изключително доволен съм от характера и заряда на моите играчи. В България има футболисти, вижте второто полувреме. Симеон Петров идва от трета дивизия. Марио Топузов също е от Трета лига. Ангел Бастунов е от Втора лига. Трябва да вярваме повече в нашите кадри, като им даваме шанс да се развиват", продължи Балъков.

"Когато прочетох в пресата изказванията на играчите на ЦСКА-София за Али Соу, може да питате Камбуров какво му казах. Той ще ви каже (б.р. - по-късно голмайсторът разкри: Али Соу щял да вкара в 19-ата минута, а той ми каза, че всъщност аз ще вкарам в тази минута, както и стана). Другият кръг трябва да играем по същия начин. Берое има друга схема на игра. Имахме контролна среща с тях и видяхме какви грешки допуснахме", допълни треньорът на ЦСКА 1948.