ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 и Атанас Рибарски се разделиха, а временно начело на първия отбор на "червените" застана Николай Панайотов. Той е непознат за голяма част от футболната ни общественост. 

Първо в БЛИЦ: Среднощна бомба с уволнен треньор в родния eлит!

БЛИЦ СПОРТ представя Николай Панайотов: 

Заместникът на Атанас Рибарски е само на 28 години, което го превръща в най-младият треньор в Efbet Лига в момента. 

Панайотов започва работа в ЦСКА 1948 през лятото на 2021 година, след като вече е натрупал 6-годишен опит в школите на Септември (София) и ДИТ. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Младият специалист, родом от Бургас, е назначен за наставник на отбора на "червените" до 15 години. По-късно застава начело на формацията до 17 г. Панайотов извежда ЦСКА 1948 до трофей. В началото на май тази година възпитаниците му надиграха Лудогорец с дузпи на финала и ликуваха с Купата на БФС при юношите младша възраст. 

Възпитаниците на Панайотов спечелиха и плейофите за влизане в Елитната юношеска група до 17 години. В нея "червените" стартираха с две победи - 3:2 срещу Септември (София) и 3:1 над Лудогорец.

Определено предизивикателството пред младия треньор да води мъжкия тим на ЦСКА 1948 е огромно. Бургазлията ще трябва да вдъхва увереност и да мотивира футболисти, които са по-големи от него, а и трябва да бъде строг с тях. Дебютът на Панайотов в Efbet Лига ще бъде на 21 август (понеделник), когато е домакинството на Етър (от 19:00 часа в Бистрица). 

Временният треньор на ЦСКА 1948 има скромна кариера като футболист, върхът му е достигането до мъжкия отбор на Нефтохимик. Панайотов е играл полузащитник. Завършва Националната спортна академия "Васил Левски", притежава лиценз УЕФА "А".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

Интервю на Панайотов пред телевизията на ЦСКА 1948 след назначението му в клуба: