Голямата звезда на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изправи на нокти треньорския щаб на "червените" по време на сутрешната тренировка на тима от зимния лагер в Турция.

Още на загрявката Чочев се хвана на крака и легна на тревата, а лекари и масажисти се втурнаха към него.

Оказа се, че травмата му не е толкова сериозна, но Чочев изгледа заниманието отстрани по настояване на треньора Тодор Янчев.

След два дни на ЦСКА 1948 предстои сериозна контрола срещу сръбския гранд Партизан и засега плановете на треньорския щаб са Чочев да вземе участие в нея.

Междувременно Ивайло Чочев спечели категорично анкетата за Играч на полусезона в ЦСКА 1948.

Гласуването се проведе в страницата на клуба във Фейсбук, а феновете на „червените“ бяха единодушни и посочиха халфа като най-добър през изминалия есенен дял в efbet Лига и турнира за Купата на България.

Чочев продължава да оглавява убедително голмайсторската листа в първенството със своите 14 попадения – с четири пред втория и третия в подреждането Тисера от Лудогорец и Бароан от Ботев (Пловдив).

Бившият играч на италианския Палермо изигра 17 двубоя в efbet Лига и 2 за Купата на България през есента, в които записа общо 1688 минути, а към сметката си освен 14-те гола добави и 4 асистенции.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023

Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023