Нападателят Андон Гущеров напуска ЦСКА 1948 след над три години в клуба. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.

30-годишният стрелец стана част от „армейците“ през лятото на 2017 г. Гущера за кратко време се превърна в любимец на феновете на тима със себераздаването си и важните си голове, пишат от клуба.

В Югозападната Трета лига той вкара 9 попадения в 17 мача през сезон 2017/18. В последвалата кампания във Втора лига Гуги зарадва запалянковците с цели 20 гола в 29 двубоя, като добави и една асистенция.

Сезон 2019/20 беше най-силният на острието с фланелката на ЦСКА 1948. В шампионската кампания във Втора лига Гущеров вкара 26 гола в 20 срещи и направи 3 асистенции, грабвайки голмайсторския приз в първенството.

Малко преди сезона в efbet Лига обаче нападателят получи контузии в областта на лявото коляно и левия глезен, която го изкара извън терените за няколко месеца. След като се възстанови от травмата изигра 11 мача, в които не отбеляза попадение.

"Клубът изразява искрените си благодарности към Андон Гущеров! Той ще продължава да бъде не само любимец, но и модел за подражание на феновете на „червените“. Щастливи сме, че тази година заедно вдигнахме трофея за първенец на Втора лига и поставихме основите за достойно представяне в efbet Лига.

Гуги, ти ни водеше по пътя! Твоите голове бяха с изключително значение за ЦСКА! Знаем, че най-доброто за теб предстои! Пожелаваме ти успех в новите предизвикателства!", написаха още от ЦСКА 1948.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството