Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен след нулевото равенство срещу Левски на "Герена" от осмия кръг на efbet Лига.

"Едно винаги е повече от нула. Доволен съм от точката, но имаме още върху какво да работим и в двете фази. Срещу Левски имахме едно-две положения. Противникът държеше повече топката и отправи някои опасни удари, но нашият вратар се справи много добре. Имам какво да работим във владеенето на топката. За първи път не допуснахме гол. Допуснахме няколко удара към нашата врата. Мисля, че можем да се подобряваме в атака. Сега ни предстои труден двубой за Купата на България", сподели Николай Киров след мача. 

"Трябваше да играем малко по-напред, доста се прибрахме. В атака трябваше да направим до-добри и точни преходи. Липсваше ни точността, след като отнемахме топката. Позитивно е, че взехме още една точка, тъй като доста изоставаме. Във всеки двубой трябва да се стремим да печелим възможно най-много точки. За толкова кратко време няма как да изградим стил на игра, ще ни трябва време. Влизаме в сгъстен цикъл, в който да търсим продължаване напред за Купата и победа срещу Царско село в първенството", добави наставникът на "червените".