Новият треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви след равенството 2:2 с Лудогорец, че неговият тим се е борил мъжки и заслужено е стигнал до точката, но за него тя не е успешен дебют, тъй като не е успех. Наставникът добави, че битката за титлата не го вълнува, след като тимът му не се бори за трофея.

„Не, не е успешен дебюта, след като не сме победили. Много трудно беше след изгубения финал да вдигнем момчетата. Страхотна реакция. Поздравявам целия отбор за представянето на този тежък терен. Със сигурност характерът е основното. Твърде малко са два дни, за да подобрим каквото и да е тактически. Искахме да подобрим много неща – скорост, техника. Малко ни се промениха плановете с оглед това на терена. Радвам се, че извлякохме такъв резултат въпреки многото коментари. Честта и феърплеят са преди всичко“, заяви Рибарски след мача.

Наш треньор окован в белезници ВИДЕО

„Загуба на концентрация беше първата ситуация, както в мача за Купата. Надявам се във времето да ги изчистим тези неща. За съжаление, когато линията на защитата опита да е по-високо, отбор като Лудогорец намира празните пространства. Нямаше как и при 0:1 да не се защитаваме дълбоко. Моментът не е от най-предпочитаните за един треньор. Двата мача срещу първия и втория, и особено след загубата за Купата. Най-важното беше, че си казахме някои от грешките. Искам да поздравя Тодор Янчев и неговия екип. Сигурен съм, че те са били максималисти, но понякога така се получава във футбола. Застрашено е третото място. Има директни мачове. Аз съм си поставил за цел да вземем максимален брой точки", добави новият наставник.

"Знам какъв мач ще бъде. Битката между първия и втория не ни засяга, докато ние не сме замесени в нея“, завърши Рибарски с поглед към предстоящото гостуване на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023