Tреньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след успеха с 2:1 срещу Ботев Враца, постигнат с гол в последните минути.

"Мисля, че започнахме леко колебливо до 20-та минута, но след това започнахме да владеем по-добре топката. Радващо е, че успяхме да изравним в края на първата част. Второто полувреме бе силно за нашия отбор, създадохме не малко ситуации. За съжаление избяга ни гола, радващо е, че все пак победихме, това бе най-важното. Отборът имаше нужда", сподели Панайотов.

"За мен най-важното бе да видя реакция спрямо предходния мач. Не се представихме добре. Момчетата днес се вложиха, надявам се отборът да върви напред", каза още той.

"Със сигурност има повече свежест, когато направиш смени. Всички футболисти са ни равностойни и който влезе в игра трябва да покаже най-доброто от себе си. За мен най-важното е да вдъхне увереност в момчетата, аз смея да твърдя, че притежаваме добри футболисти и трябва да намерим ритъма, за да имаме повече успехи", допълни наставникът.

"Нека да се възстановим, ще помислим и върху следващия двубой. За мен е важно да играем атакуващ футбол", завърши Николай Панайотов.