ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов коментира загубата с 1:3 от Лудогорец и отпадането на тима му от 1/4-финалите за Купата на България. Националният вратар Даниел Наумов изненадващо не попадна в групата на "червените" за мача в Разград, а БЛИЦ първи разкри, че се очаква да заиграе в Левски.

"Ситуацията с Дани Наумов не искам точно да я коментирам и да обяснявам защо не е в групата. Малко тежко ми е, защото е в добра форма. Да, това е причината като цяло", обясни Панайотов, след като беше попитан дали се подготвя трансфер на вратаря.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Оценката ми е, че направихме много лошо първо полувреме. Играхме със страх. Имахме няколко много млади в състава, може би им е трудно. Лудогорец е много добър отбор. Бяхме тотално надиграни, но не разбирам защо играхме с такъв страх. Направихме смени, успяхме да създадем няколко ситуации. В момента, в който играехме добре, направихме нелепа грешка. Това ни костваше третия гол и мачът свърши“, коментира Панайотов.  

"На полувремето направихме смени. Вкарахме опитен човек в средата на терена. Голът стана от рикошет. Тежко е, когато получиш гол в началото на второто полувреме. Съжаляваме, че нямаме самочувствието“, продължи той.  

„Отпадаме от Купата, но се готвим за следващия мач пак с Лудогорец. Трябва да покажем друго лице, да се борим за всяка точка. Надявам се в неделя да изглеждаме така, както на моменти през второто полувреме и да играем с по-голямо самочувствие“, каза още Панайотов.  

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!