Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви след победата с 2:0 срещу Арис (Солун) на гръцка земя в последната контрола, че тимът му не е готов за новия сезон.

„Когато не носят точки, не ги приемам. Действително трудно първо полувреме, бавно. Радвам се, че играчите успяха да се адаптират до известна степен. Промяната в климата се отрази, тъй като днес беше близо 40 градуса и се отрази това. Скоростта ни беше добра във всички линии и се радвам, че вкарахме голове“, заяви Рибарски след мача в Солун.

„Не можем да съпоставяме контрола с официален мач, особено срещу такъв противник. Целта е да избистрим облика на отбора, който искаме да виждаме и с конкуренцията да стане бързо и лесно, тъй като нямаме време. Не сме толкова готови, колкото ми се иска. Самите играчи полагат доста усилия. За съжаление имаме някои неточности в играта, които искаме бързо да ги напаснем. Освен в тренировките, ще трябва и в контроли и официални срещи да работим. Радвам се, че Талис успя да изиграе 1 полувреме. За съжаление, Видар не успя, тъй като има вирусно заболяване. Надявам се да започват да наваксват, тъй като няма за кога“, добави наставникът на ЦСКА 1948.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа