Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори след успеха над Левски с 2:1 на стадион „Георги Аспарухов“ на старта на efbet Лига и изрази задоволство, че воденият от него тим е успял да неутрализира силните страни на „сините“.

„Тежък и труден мач, както и за всеки отбор, който гостува тук. Предварителният ни план за мача сработи. Имахме и късмет при отбелязването на головете“, започна Рибарски след мача.

„Тренирали сме много статичните си положения, тъй като разполагаме с голям набор от футболисти, които са добри във въздуха. Това ни помага срещу противници, които успяват да ни затворят добре в играта. Виждам един нов отбор в наше лице, за който тази победа ще му бъде изключително ценна, за да може да има самочувствие и да се надиграва. Днес бяхме малко по-предпазливи и играхме с много малка доза риск“, добави наставникът на ЦСКА 1948.

„Нашата цел е да побеждаваме във всеки един мач. Днес успяхме да неутрализираме силните страни на Левски. Липсата на Ивайло Чочев също си оказа влияние при владението на топката“, завърши Атанас Рибарски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024