Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски остана изключително разочарован след равенството 1:1 срещу Хебър в Бистрица, но бе доволен от завръщането на Ивайло Чочев след контузия.

"Разочароващ мач за нашия отбор, не само като резултат и загубени точки, но и като поведение. Бяхме колебливи в противниковата половина. Особено след дузпата пропиляно първо полувреме. Второто полувреме имахме ситуации, които трябва да завършим и за мен е необяснимо, че не можем да стигнем до изостряне," започна Атанас Рибарски.

"Изключително бавно движение на топката. Трябваше да използваме фланговете. За съжаление бяха активни, но и ефективни двата фланга. В тези, които взеха участие в мача с ФКСБ има умора. Но въпреки това започнахме с достатъчно промени. Имаме конкурентноспособни футболисти на всяка една позиция. Връзката някъде се губеше," добави треньорът на ЦСКА 1948.

"Разколебан от какво. Започваме с две поредни победи. Да, отпаднахме от Лигата на конференциите, но се представихме на добро европейско ниво. Ивайло Чочев е жизненоважен с това, което направи миналата година. Радвам се, че се върна в игра след повече 30 дни. Но не можем да имаме високи амбиции и да разчитаме само на него. Ще трябва да проявим малко ангажираност," завърши Рибарски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа