Талантливият ляв краен бранител на ЦСКА 1948 Симеон Василев даде интервю пред клубната телевизия на „червените“. 17-годишният защитник е младежки национал, а в Efbet Лига записа участие вече в 4 мача.

„Първо искам да благодаря на ръководството и треньорския щаб за шанса, който ми дадоха. Почувствах се много добре и се надявам да ги радвам. Не е лесно, трябва много труд и постоянство, но в ЦСКА се дава шанс на младите и ни сме щастливи от това“, започна Василев.

"И в третия отбор като бях, си мечтаех да играя за първия. То кой не мечтае... когато мечтаеш и се надяваш, мечтите се сбъдват. Най-трудно е в Трета лига, понеже отборите там се затварят и нямаш много опции“, добави талантът.

"Моите хобита са да ходя на риболов, да излизам с приятели, да се разхождам на чист въздух. По-трудно е да вкараш гол като ляв бек, отколкото да хванеш голяма риба", каза Василев.

„Най-близките ми в отбора са Емо Ценов, Чочев, Никола Илиев, много са. Съвети постоянно получавам, и то в моя полза. Има моменти, в които ме понавикват по-опитните, но няма как без това, нормално е. Пожелавам си да съм жив и здрав, да съм добър човек и да не се вдигам в облаците понеже ми дават шанс“, завърши Симеон Василев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига