Треньорът на ЦСКА 1948 заяви след поражението с 1:3 от Лудогорец във финала за Купата на България на Националния стадион „Васил Левски“, че футболистите му лесно са дали комфортен аванс на съперника.

„С лекота дадохме комфортна преднина от два гола. След това е трудно, като съперникът е Лудогорец. Не очаквах нашата плахост в първите минути, защото сме добър отбор и знаем какво да играем. Да не говорим, че при втория гол спряхме да играем“, заяви старши треньорът на ЦСКА 1948.

„Поздравих момчетата, защото нашият клуб бе за първи път на финал. Винаги би било добре да спечелиш един финал. Вярвах до последно, че днес можехме да спечелим Купата, но малко не ни достигна – гледаме напред“, каза още той.

„Не вярвам, че можем да загубим третото място, защото имаме нужните играчи и третото място е напълно реално. Ще си извадим изводите и ще преценим и променим няколко неща за следващия мач. По-различно е да си на финал като треньор, защото като си на терена винаги можеш нещо да промениш“, завърши Тодор Янчев.