Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира победата на тима си с 4:1 срещу казахстанския Аксу. Младият специалист бе критичен към играчите си след най-убедителния успех в подготовката и каза, че могат да се представят по-добре.

"Като резултат, да, вкарахме четири гола, но и другите мачове ни бяха доста добри. Днес не трябва да ни заблуждава резултата, играхме добре, но можем и още по-добре", сподели Янчев.

"Създадохме много положения, все пак головете са солта на играта - без тях не може. Днес вкарахме четири, можеше и повече да вкараме. Като цяло повече ме интересува динамиката в нашия отбор и хубави взаимодействия, които изграждаме", допълни той.

Наставникът на ЦСКА 1948 бе попитан и дали всички футболисти на тима са здрави.

"Мисля, че да. Има някои натъртвания в нашите играчи, като цяло казахстанския футбол е на ръба на фала и днес го видяхме", след което отговори на въпроса дали вече е наясно със състава за големите мачове от първенството.

"Винаги има неща, които трябва да изчистваме и да работим върху тях, дори днес въпреки резултата и победата. Конкуренцията тази година е на изключително ниво на всяка една позиция, имам някаква идея в главата си за състава, но до последно ще ми бъде много трудно да избера стартовите 11. Имам нещо в главата си, хубаво е че има избор", завърши Тодор Янчев.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК