Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов беше категоричен, че отборът има предпоставки да атакува още по-предно класиране в efbet Лига, както и трофея от купата на България.

"Считам, че отборът ни е доста подготвен. Имаме намерение да се се подсилим с няколко състезатели. Вече имаме договорка с бразилски състезател. През миналата седмица взехме младежки национал. Който и треньор да дойде, мисля, че ще бъде доволен от състава и от организацията в целия клуб", заяви Гьонов пред Euronews Bulgaria.

"ЦСКА 1948 ще бъде близо три седмици на лагер в Белек, Турция. Там ще изиграе шест контролни срещи. Това ще бъде обявено официално. Относно противниците – сред тях има много интересни имена, но нека това излезе официално от клуба. Не искам да издавам информация, която е вътрешна", допълни изпълнителният директор на „червените“.

"Причините за оставката на Любослав Пенев са различия в нашите визии за бъдещето на клуба. Той прецени така. Ние сме изключително благодарни за работата, която свърши в този период от около половин година. Нищо лошо не може да кажем към хора, допринесли толкова много в миналото на ЦСКА, както и сега. Пожелаваме на г-н Пенев, г-н Здравков и г-н Томанов успех! Нашите взаимоотношения са прекрасни. През следващата седмица всички от ръководството ще обсъждаме кой е най-добрият вариант за нов старши треньор", уточни Добрин Гьонов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023