"Нашата дългосрочна цел винаги е била да има един отбор ЦСКА, който да играе на стадион "Българска армия", но същевременно да няма нищо общо с Литекс. Считам, че това рано или късно ще се случи, но не мисля, че сега е моментът", коментира Гьонов пред БЛИЦ.

"Това, което става в момента на стадион "Българска армия", е блъф и считам, че е така, защото не се случва за първи път, а за трети или четвърти вече. И на "Армията" се е случвало, дори и преди това и в Ловеч имаше подобни действия", каза шефът в ЦСКА 1948.

"Няма какво повече да коментирам, те си правят някакви блъфове", добави Добрин Гьонов.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Очаквам да победим днес Монтана. Селекцията винаги е отворен процес. Напоследък се опитваме да събираме най-младите и талантливи футболисти. От следващата година възнамеряваме да пуснем дублиращ отбор, в който да играят само млади български футболисти. Знаете, че последните месеци привлякохме играчи, родени 2003 г. Това е бъдещето на България. Ако имаме възможност да привлечем още млади игрчи, ще го направим. Що се отнася до футболисти с по-голям опит, считам, че на този етап селекцията е приключила. Скаутското ни звено следи юноши, целта е да развиваме българските футболисти. Даваме им шанс, но им е нужно време. Надяваме се да излязат следващите Костадинов, Пенев...", продължи директорът в ЦСКА 1948.

"Относно раздялата ни с Мартин Камбуров много се преекспонират нещата. Той не прие начинът и виждането ни за работа, което до голяма степен е концентрирано върху младите. Той няма как да се развива и да работи по този начин. Не се чувстваше щастлив, стиснахме си ръцете и се разделихме. Благодарен съм му, помогна много на отбора. Ние също му дадохме немалко. Направи добра подготовка и се видя, че дава резултати още в първия кръг (б.р. - двата му гола за победата на Берое с 2:1 срещу Ботев Враца). Пожелавам му много здраве и да задмине рекорда на Петър Жеков", добави Добрин Гьонов. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството