ЦСКА 1948 победи ФК Македония Гьорче Петров с 1:0 в приятелски мач, част от подготовката на двата тима в Алания (Турция). Наставникът на "червените" Красимир Балъков заложи на голяма част от младоците в третия мач на тима си на турска земя.

В 16-ата минута по-добрата игра на "червените" даде резултат. Марио Топузов порази мрежата на тима от Северна Македония с удар в долния десен ъгъл.

До края на полувремето Сашо Александров стреля от добра позиция над гредата, а след това Ангел Бастунов пробва да угорчи стража Кико Стевковски с акробатичен удар, но не сполучи. Робиньо от ФК Македония Гьорче Петров пък пропусна да изравни в последните минути на първата част.

След почивката в игра за ЦСКА 1948 се появиха звездите на отбора Мартин Камбуров и Галин Иванов. Малко след подновяването на играта Камбуров направи пропуск пред вратата на северномакедонците. Те от своя страна отвърнаха с коварен изстрел на Робиньо, който се отби в страничната греда. Последва добавка, която националът Даниел Наумов майсторски спаси с една ръка.

В 72-ата минута пък гредата помогна на Наумов след опасен удар. В 80-ата минута Борислав Дамянов се размина с красив гол. Бившият нападател на Кариана (Ерден) нанесе воле след центриране отляво, топката тупна и се насочи към далечния ъгъл, където обаче беше отбита от бранител в жълто, след което се удари в горната греда.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021