Съставът на ЦСКА до 17 години привлече още един изключително талантлив футболист – Севи Идриз, информираха "червените" в сайта си. 

Тимът на старши треньора Николай Панайотов продължава да подсилва редиците си, след като преди броени дни към „армейците“ се присъедини и юношеският национал Живодар Жеков, който през изминалия сезон отбеляза 27 гола с екипа на Берое. 

Севи Идриз също е офанзивен играч, който се чувства най-комфортно на крилото. Роденият през 2007 г. футболист може да играе както отляво, така и отдясно на атаката, като се отличава с бързина и добър завършващ удар.

Любопитен факт е, че през изминалия сезон с фланелката на Локомотив (Пловдив) U15 Идриз спечели призовете на Sportal.bg за „Гол на месец май“ и за „Гол на полусезона“ след красивото си изпълнение в двубой на „смърфовете“ срещу Левски U15, в който с техничен фалцов удар прехвърли вратаря на „сините“ Кехайов.

"Можем да бъдем спокойни, че острието знае как се вкарва на Левски! Идриз сподели, че любимият му футболист на ЦСКА е десетката Георги Русев и си пожела един ден да играе рамо до рамо с него за „армейците“. Ние също му го пожелаваме! С труд и постоянство вярваме, че нашите таланти ще намерят място и в първия състав на ЦСКА един ден!", написаха още от ЦСКА 1948 в сайта си.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа