Дублиращият отбор на ЦСКА 1948 победи Миньор (Перник) с 1:0 в приятелски мач, игран на стадион "Арена Царско село" в София. Двубоят беше дебют за новия треньор на втория тим на "червените" Валентин Илиев, който преди време води и първия състав на клуба. Начело на Миньор пък е Христо Янев.

Първото полувреме премина без интересни ситуации. В 35-ата минута Кристофър от ЦСКА 1948 II се откъсна зад отбраната на перничани и бе фаулиран от Михаел Орачев, за което получи червен картон. Така "жълто-черните" доиграха първата част в намален състав, а с началото на второто полувреме отборите отново бяха с равен брой състезатели, тъй като такова бе споразумението между двата щаба и Орачев се завърна на терена.

В 61-ата минута Димитър Николов нахлу отдясно, получи пас зад гърба на защитата на Миньор и прати топката в мрежата зад Никола Виденов - 1:0.

В следващите минути Миньор увеличи темпото и избраниците на Христо Янев натиснаха съперника, като бяха пропуснати няколко добри възможности за гол. Първо Християн Казаков стреля от фаул, но стражът на "червените" успя да избие. Малко след това отново Казаков бе в центъра на събитията. Той проби и центрира на задна греда, където Запро Динев стреля с глава от близко разстояние, но в аут. Възможност се откри и пред Кристиян Слишков, който бе изведен зад защитата на съперника, но малко не му достигна да изравни резултата.