Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев каза след победата с 2:0 над Славия, която прати "червените" на бараж за Лигата на конференциите срещу ЦСКА (в петък от 19:00 часа на "Васил Левски"), че ще подготви футболистите си по най-добрия начин за предстоящия сблъсък.

"Когато започнеш с гол в начарлото, е много важен фактор за всеки отбор. Получи се хубав мач срещу добър тим. Поздравявам момчетата. Имаше грешки и днес, опитваме се да ги сведем до минимум. В по-голямата част от мача бяхме концентрирани, което ни донесе успех", коментира Илиев.

"Откакто работим заедно, си говорим постоянно, че отбор без големи цели, не търпи развитие. Трябва да търсиш адреналин, напрежение, атмосферата", отбеляза треньорът на ЦСКА 1948.

"Не съм следил развоя в Пловдив. Казах на помощниците си всички да изключат телефоните и да се концентрираме върху това, което зависи от нас", обясни Вальо Илиев. 

"Всеки двубой дава самочувствие и увереност на футболистите. Има я и другата крайност - при загуба да я преживеят тежко. Главата трябва да стои на нивото на носа - нито горе, нито долу. Искам да се възстановим максимално ефективно и бързо, след което ще се подготвим по най-добрия начин. Не мисля, че нещо по-различно ще направим в следващия двубой", каза той. 

Попитан дали ЦСКА е фаворит срещу тима му, Илиев обясни: "Дали е фаворит или не, всичко ще се покаже на терена. Не обичам да влизам в сферата на хипотезите. Много приказки не ми трябват, искам дела. Убеден съм, че ако подходим с поведението, с което подходихме днес, можем да се поздравим с победата".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига