Tреньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди предстоящия мач с Ботев (Враца). "Червените" гостуват на стадион "Христо Ботев" в неделя от 12:45 часа.

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че отборът му трябва да се абстрахира от състоянието на терена и изрази надежда, че срещу врачани ще може да разчита на новото попълнение Педриньо.

"Нашата нагласа и самата подготовка за дадения двубой е само с мисълта за победа. Ще срещнем един доста добър, организиран отбор, който играе на собствен терен. Гоним нашите цели през този сезон. Мисълта ми е само за победа, такава е и на играчите. В този момент всички терени са на кажи-речи едно и също ниво. Трябва да се абстрахираме, имаме по-добрите играчи. По-добрият играч винаги се настройва по-добре към условията. Не мислим какво влияние ще окаже теренът. Не приемам оправдания, че теренът е крив и има дупки", подчерта Янчев. 

"Нека да гледаме мач за мач. Не деля съперниците на фаворити и аутсайдери. Към всеки един ще подхождаме максимално отговорно и концентрирано. Ако взимаш точки от големи, а ги губиш срещу малките, каква е ползата? На дневен ред е Ботев (Враца), фокусът ни е върху тях. Дай Боже да изпълним целта си", каза още бившият халф. 

"Неприятна ситуация с Александър Колев, получи травма в мача с Хебър в 15-20-ата минута. Сам реши да доиграе мача. Аз не знаех за контузията. Ще е аут за около месец и половина. По индивидуална програма започна да прави упражнения. Ще бъде загуба за нашия отбор. Налага се известно време да се лекува", обясни Янчев за оперирания нападател. 

"Да се надяваме, че още тази седмица Пердиньо ще може да играе. Доколкото имам уверение, чисто документално ще бъде наред и ще може да разполагаме с него", добави треньорът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023