Британското издание 4-4-2 (FourFourTwo) направи любопитен материал, в който включи играчи, които са блеснали рано в кариерата си, а след това бързо са залезли. Сред футболистите в материала попада и играчът на ЦСКА Тони Уот, като в текста е обърнато внимание на запомнящия му се дебют за Селтик.

"Тони Уот нахлу в Шампионската лига по запомнящ се начин при успеха с 2:1 за Селтик над Барселона на "Паркхед" през 2012г. Той се включи от пейката при 1:1, след което 18-годишният нападател показа спокойствие и нерви като на ветеран, за да вкара покрай Виктор Валдес за крайното 2:1. Този успех се оказа ключов за класирането на Селтик на 1/8-финал".

"Тогава се говореше, че Кени Далглиш е голям фен на Тони Уот и трансфер на юг към Ливърпул беше обсъждан в медиите. Всичко за Тони след гола срещу Барселона обаче тръгна надолу. Липса на концентрация под ръководството на Нийл Ленън доведе до преотстъпването на младежа в белгийския Лиерс, а след това изненадващо бе привлечен за постоянно от Стандард (Лиеж). В момента Уот е в 11-ия си различен клуб - ЦСКА, а вече е на 25", пишат от FourFourTwo.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020