Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за предаването „Арена Спорт“ на БНТ. Той коментира зимната подготовка на тима, селекцията, но не пропусна и темата за напускането на Локомотив (Пловдив). Наставникът на „червените“ взе отношение и по избора на Ивайло Петев за селекционер на Босна и Херцеговина.

„Очаквам през пролетта да вдигнем представянето си с 15%. Проведохме добра подготовка в Турция и изиграхме мачове, които показаха какво трябва да подобрим. Сега вече тренировките са по-кратки, но по-интензивни. Работим и повече върху тактиката“, заяви Акрапович.

„Ганаецът Исах Худа има качества. Млад играч, който се придвижва добре и има добра физика. Може да помогне на ЦСКА в бъдеще. Жул Кейта го чакаме да се завърне днес. Дълго време не е тренирал и не знам какво да очаквам. Ясно е, че няма как да напълно готов“, призна треньорът на ЦСКА.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Имаме вариант „Б“ и вариант „Ц“ за заместник на Али Соу. Всичко това са предварителни неща, тъй като това са само информации от вестниците. По-добре играчите да не четат това, а да се концентрират върху изявите си“, коментира босненецът.

„Новият треньор винаги дава позитивен импулс. Ще видим как ще подейства на Лудогорец. Това обаче не е наша работа. Ние трябва да си свършим нашите дейности“, анализира 53-годишният специалист.

„Преди да дойда в ЦСКА имах оферта да поема националния отбор, но мисля, че ми е още рано за такава позиция. Ситуацията в Босна и Херцеговина е странна. Там няма средно положение – или само позитивно, или само негативно. Затова и станаха тези скандали покрай избора на Петев. Говорих с Ивайло и му пожелах успех. Много ще са важни резултатите му в първите мачове“, призна Акрапович.

„Сега съм треньор на ЦСКА и съм концентриран върху работата си. Локомотив (Пловдив) ще ми остане в сърцето цял живот, но не дължа нищо на никого. На мен ми дължат“, завърши треньорът, но не уточни за какъв дълг става дума.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021