Нападателят на ЦСКА Али Соу даде кратко изявление след победата с 5:0 над Ботев (Ихтиман) в мач от 1/16-финалите за купата на България. Той изрази задоволство от назначението на Бруно Акрапович като треньор на „червените“ и беше категоричен, че „армейците“ трябва да спечелят дербито с Левски независимо как.

"Не беше лесен мач, въпреки че спечелихме изразително. Радвам се, че се справихме добре и победихме. Свършихме работата си така, както трябва. Доволен съм, че Бруно Акрапович е тук. Всички му вярваме на 100% и знаем, че той може да ни помогне. Всички сме много щастливи, че имаме такъв треньор. За мен беше важно да се покажа в най-добрата си светлина пред Акрапович", коментира нападателят.

"За мен няма особено значение къде ще бъда поставен да играя. Важното е да помагам на отбора, треньорът да ми вярва и аз да се справям по добър начин. Аз харесвам свободата в предни позиции. Когато играя в ролята на втори нападател, се чувствам много по-добре. Имам повече свобода и това прави нещата по-лесни за мен. Мачът с Левски е много важен за нас. Всички трябва да сме фокусирани и да спечелим, без значение как", каза още Соу.