ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Нападателят на ЦСКА Данило Асприля вкара два от головете за победата с 3:0 срещу Черноморец (Балчик) за Купата на България. 34-годишният колумбиец каза, че вече е адаптиран към играта на отбора и е готов да покаже какво може, отправяйки закана да бележи редовно. 

Двете попадения в Балчик са първи за бившата звезда на Литекс с екипа на "армейците". След второто голмайсторът за пръв път с червения екип изрази радостта си в типичния си стил, имитирайки крокодил.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Най-важното е, че успяхме да спечелим и продължаваме в следващия кръг. Всеки ден работим за това. Ние сме отбор, който се опитва да пресира и да бележи голове. Вкарахме рано и това ни даде самочувствие", коментира Асприля.

"Вече се адаптирам към играта на отбора. През цялото време сме работили за това. Смятам, че съм готов да покажа какво мога в ЦСКА. Много съм доволен и щастлив. Имаме много добра конкуренция, всички отбелязват голове. Аз ще бъда готов за пет минути или цял мач, за да дам всичко и да помагам на ЦСКА. ЦСКА е отбор, който винаги се бори за първенството, за Купата, за всички турнири. Това е целта на ЦСКА - да спечели всичко", каза още колумбиецът.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024