Едно от най-известните лица на стадион "Българска армия" - домакинът Добрин Димов, познат като Бай Добри, говори преди последния мач на съоръжението преди реконструкцията. Той е в неделя срещу Лудогорец (17:45 часа).

"Започнах през 1980 година в юношеския отбор на ЦСКА. Складът ни бе на стадион "Септември". Още на 7-годишна възраст един мой братовчед ме доведе на стадиона и оттогава съм фен на ЦСКА. Не ми беше минавало през ума, че толкова време ще работя на едно място, но така се случи", сподели той пред "Диема Спорт".

"Много мачове има, големи, като мача с Ливърпул или Байерн Мюнхен, Милан, Ювентус. Преди години беше пълен стадионът всеки мач. Още от дете ме запалиха", допълни той.

"Няма отбор, който само да печели. Има мачове, от които имаме горчилки. Стадионът не е втори, а първи мой дом. Моето време минаваше повече тук. Идвам пръв, последен си тръгвам, така е при мен"

"Винаги ще е към доброто, един нов стадион ще допринесе ново самочувствие. Нямам представа как да се разделя с този стадион, много ще ми бъде тежко. Тази публика още от дете ме запали, тя е всичко за нас, тя ни спаси. Щяха да ни унищожат, но публиката ни спаси", каза още Бай Добри.

"Много хора ме уважават, аз до ден днешен нямам спречка с футболист, всички са ми любими. Най ми е тежко, когато един футболист напуска ЦСКА. Запознавам ги със съблекалните, екипировката и процедурите", сподели още той.