Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше силно критичен към футболистите си след загубата с 1:2 от Ботев в 32-ия кръг на Първа лига. След поражението и на теория вече е ясно, че Лудогорец е шампион за седми пореден път. 

"Това не е играта на ЦСКА. Неузнаваемо слабо... И малкото положения, които имахме, не успяхме да ги реализираме. На моменти стояхме доста далеч от домакините. Те имат скорост в атакуващите си играчи, знаехме го и въпреки всичко не успяхме да се ориентираме”, недоволен бе Белчев след поредния провал.

"Разочарование от отпадането за Купата имаше, но то трябваше да бъде забравено. Отпаднали сме. Колко време трябва да се дава на разочарованието? Добрият отбор затова е добър - дори когато падне, трябва да се изправи веднага и да продължи. Днес не го сторихме. Играта в отбора в защита и играта на ЦСКА през пролетта не е същата. Имаме спад, за съжаление, това е", продължи треньорът. 

"Всички в ЦСКА трябва да се доказват във всяка тренировка, трябва да знаят, че са в гранд в България, трябва да се раздават на 100 процента, да защитават името на клуба. Разбира се, че има разочарование у мен. Има хора, които играха под нивото си, което ме разочарова. Ще си запазя имената им за мен", каза Белчев.

"Ръководството ще реши докога ще съм на работа в ЦСКА, дали ще остана... Не трябва да коментирам аз. Това е въпрос към ръководството”, добави спецът. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА