С всеки изминал ден ЦСКА, вместо да върви нагоре, продължава да се спуска по нанадолнището. Сменят се треньори, привличат се футболисти, но резултатът е нулев. Няма титла, няма купа. А великата червена публика това иска... Търпелива и не губеща вяра и кураж, тя чака ли чака поне един трофей. Неприятното е, че феновете на "Армията" намаляват - на някои мачове направо да те е срам да погледнеш почти празния стадион. 

Как обаче трофеите и зрителите да се върнат, след като ЦСКА няма треньор, няма и достатъчно качествени футболисти. Когато Люпко си тръгна и на неговото място седна Милош Крушчич, само наивниците вярваха, че нещо ще се случи. Назначението на младия сърбин беше една предизвестена гибел, на която се подложи ЦСКА. За пореден път.

Нито Крушчич, нито Йорданеску, нито Ел Маестро ще изведат „армейците” там, където им е мястото. Последните двама бяха пълни разочарования, а Милош върви криво, но смело по техните стъпки.

Въпросът е защо изобщо Крушчич беше назначен и защо продължава да е на „Армията”. Ама бил талантлив и с потенциал. Да ходи да си го развива някъде другаде. Хайде стига сте превръщали ЦСКА в училище за треньори. С Ел Маестро беше същата картинка...

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Освен Милош в Борисовата градина има още един човек, за когото ще зададем същия въпрос. Какво прави в ЦСКА и защо продължава да е тук? За така наречения спортен директор Джарета иде реч.

Хайде, Крушчич тренира играчите, опитва се, старае се, работи, труди се, макар резултатите му да са изключително незадоволителни.

Какъв обаче е Джарета на „Армията”? Тази личност със селекцията ли се занимава? Ако е така, значи е пълен провал. Футболисти ли продава? Ако е така, пак пълен провал. Как изобщо италианецът си оправдава заплатата, която получава и която вероятно не е никак малка.

Казват, че за лятната селекция отговорност носи Стойчо Стоилов. Ами тя не е никак добра. Категорично не е добра. Спомнете си кои играчи бяха привлечени и как играят те в момента. Нищо не играят...

За да свърши безхаберието и да заиграе ЦСКА силно и по шампионски, рецептата е следната:
1.Нов треньор, който да е доказано име в занаята!
2.Привличане на нови футболисти, но не само от борсата, а и такива, за които трябва да се платят пари
3.Между собственика Гриша Ганчев и треньора да няма много „баби”, защото иначе „бебето” ще продължава да е хилаво. Нито един човек или най-много един!
Това са трите билки, с които ЦСКА ще се излекува. Те трябва да се „изпият” заедно, за да има успехи. Иначе старата песен ще продължи да звучи фалшиво и пагубно.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020