ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Атанас Зафиров и Исак Гозес за крайния резултат от мача! 

Делегатът на мача между ЦСКА и Етър (Велико Търново) Георги Лалев обясни мотивите срещата на "Българска Армия" да не се доиграе тази вечер. Тя ще продължи утре (от 17:30 часа) след сбирка между представителя на БФС и треньорите на двата отбора.

"Процедурата е следната. Мачът ще се доиграе утре от 17:30 часа съгласно наредбата за първенствата и турнирите. Причините, поради които отлагаме срещата за 24 часа, са опасението ни за здравето на футболистите, а също така и евентуални проблеми с недоглеждане на ситуации на терена. Не се виждат тъчове, аут линии, засади и т.н.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Има риск домакините да не успеят да подготвят терена за утре, макар те да обещаха да го направят. Надяваме се метеорологичните условия да позволяват двубоят да се доиграе утре.

Ние не искахме да вземем това решение сами и се допитахме до представители на двата клуба.

Коментирахме го с треньорите на двата отбора. ЦСКА искаха да не се доиграва срещата днес, а Етър - обратното. Но общото мнение беше, че условията не позволяват мачът да продължи заради риск за здравето и правилните решения на реферите в процеса на срещата", заяви Лалев пред "Диема Спорт" от стадион "Българска армия".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!