Борислав Михайлов коментира темата около ЦСКА след днешното заседание на Изпълкома. Както стана ясно, ЦСКА-София бе допуснат до "А" група, а истинският ПФК ЦСКА АД има време до 25 юли, за да предостави документи за участие в "Б" група.

Михайлов говори за преименуването на Литекс в ЦСКА: "Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява. И когато има хора, които финансират тези клубове, това е преценка на феновете. Има 32 клуба с името Левски, 18 Пирин, Чикаго Файър...След като Литекс така е преценил, го е направил. Те са в рамките на спортния и търговския закон. По принцип ФИФА и УЕФА вътрешните наредби не ги интересуват. Когато се появят на международната сцена, тогава те ще се заемат. Има един забранителен режим от една до три години, а може и да няма."

Президентът на БФС коментира и темата с оздравителните планове относно автентичния ЦСКА: "Трябва да питате ПФК ЦСКА кой оздравителен план ще се приеме – аз нямам идея за това нещо. "В“ група започва доста късно, там не вярвам да има срокове. Не мога да коментирам съда. Играем си на ринги-ринги-рае. Откъде да знаем дали съдът ще определи дотогова решението си кой оздравителен план за ЦСКА ще приеме. "Б" група започва на 7 август. Ако не отговаря на критериите, ЦСКА ще се върне да играе във В група“, каза Боби Михайлов на пресконференцията.

"Стадионът, който е заявил г-н Гриша Ганчев, е стадион „Васил Левски“, отговори Михайлов на въпрос, къде ще играе ЦСКА-София в елита.