Стартиралият тази вечер своята подготовка автентичен ЦСКА беше бурно подкрепен от феновете. Запалянковците на "червените" приветстваха Адалберт Зафиров и групата от 20-ина юноши на клуба, които той изведе за първо занимание.

В началото на тренировката полицаите не допуснаха феновете вътре в стадиона. Както вече стана ясно, пред съоръжението имаше сериозно напрежение и разцепление на феновете. Кордон полицаи се наложи да застане между привържениците на Гриша Ганчев и неговия хибрид и запалянковците на ЦСКА на Васил Божков.

Униформените логично допуснаха вътре на стадиона само феновете на автентичния "червен" клуб. Запалянковците бурно аплодираха Адалберт Зафиров и момчетата му и пееха рефрените за любимия си ЦСКА.

Тренировката се проведе на пистата на стадион "Българска армия", където играчите въртяха обиколки и изпълниха серия от упражнения.

Футболистите на автентичния ЦСКА нямаха възможност да стъпят на тревното покритие, което наскоро беше изцяло подменено. Чимовете все още не са добре прихванали и това не позволява тренировки на терена на "Българска армия".
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ