Жесток скандал и бунт назряват на стадион "Българска армия", предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ. Причината е истерията за билети, която днес се разрази за полуфинала-реванш за Купата на България срещу Берое на 20 април. ЦСКА пусна билети от по 1 лев за всички сектори, а стотици хора се наредиха в 15:00 часа за билети. Клубът обаче се оказал неподготвен за огромния интерес към пропуските. Първоначално били отпечатани около 3-4 хиляди билета, които се разграбили за минути.

От тук нататък започнала мъката и бунтовете на феновете. В офисите на ЦСКА нямало още готови билети, а постепенно на два принтера се печатали нови. Така на касите се появявали пропуски на час по лъжичка. "Чакаш половин час и идват 20 билета. Изкупуват се. После чакаш още половин час за следващите", обясни фен на ЦСКА пред БЛИЦ СПОРТ. Малко преди 18:00 часа на касите заявили, че спират продажбата, тъй като вече няма хартия, а и принтерите прегрели от оборотната работа.

Това подлудило феновете, които започнали да крещят и блъскат, искайки още билети. Привържениците започнали да питат къде е административният директор Димитър Димитров-Каубоя. По-крайните поискали да се появи пред тях, за да обясни ситуацията, както и да подаде оставка заради чутовния гаф.

"Казаха ни, че касите ще отворят отново в петък в 10:30 часа. Със сигурност обаче няма да има много готови билети, а пак ще печатат по време на продажбата. Чухме, че в клуба са си признали, че не са готови за подобен интерес и не са очаквали такива опашки. Не бяха ли наясно след първия мач в Стара Загора, че ще има огромен интерес?!", коментираха гневно още фенове пред екипа ни.

Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!