ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

С три двубоя днес продължава 20-ият кръг на efbet Лига. Най-интересният мач безспорно ще е на стадион "Българска армия" (17:30 часа), където ЦСКА посреща Ботев (Пловдив).

Срещата се очаква с огромен интерес, тъй като е първата домакинска след края на бойкота на "червените" фенове и се очаква масирано присъствие на хора по трибуните.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Според прогнозите на трибуните ще има около 8 хиляди зрители, който да подкрепят ЦСКА, а това ще е рекорд за последните три години. По информация на БЛИЦ само вчера са продадени около 2000 билета за срещата.

Един от тарторите на "червената" агитка Иван Велчев - Кюстендилеца вече призова за обединение сред феновете, което също потвърждава очакванията за сериозно присъствие по трибуните..

За последно приблизително толкова фенове (около 8000) имаше при нулевото равенство с Лудогорец на 1 декември 2019 година. През този сезон най-много "армейски" фенове се събраха при победата с 2:1 над ЦСКА 1948.

Преди двубоя феновете на ЦСКА ще могат за подгреят за двубоя с отдаване на почит към Апостола на свободата Васил Левски и среща със защитника на тима Християн Петров.

Иначе ЦСКА и Ботев влизат в срещата като първи и десети в класирането и се очаква тимът на Саша Илич да няма проблеми на терена. "Канарчетата" са сред отборите с най-малко успехи на "Българска армия" и нямат победа от 37 години в 36 поредни мача, като за последно триумфираха с 3:2 на 2 ноември 1985 година.

Програмата в efbet Лига започва с двубоя Локомотив (София) - Септември от 12:30 часа, след което Черно море посреща Берое от 15:00 часа.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК