Единият от съсобствениците в ЦСКА Данаил Ганчев се пошегува с играча с най-дълъг стаж на "Армията" Жеферсон, който отбеляза петата си година в клуба и се появи навреме за началото на подготовката.

„Армейците” направиха първата си тренировка за 2023 година, като заниманието протече с добро настроение и радост сред футболистите. В съблекалнята Жеферон заслужи аплодисменти, че е пристигнал навреме, след като в миналото се е прибирал по-късно от родината си Бразилия.

„Както виждате Жеферсон си е дошъл навреме, браво“, каза шеговито синът на боса Гриша Ганчев и започна да аплодира бразилеца в съблекалнята на тима, след което същото направиха и съотборниците на футболиста.

Жеферсон премина на „Българска армия“ на 7 януари 2018 година от Интернасионал. 28-годишният футболист е много близо до това да се превърне в чужденецът, който е изиграл най-много срещи за ЦСКА. В момента има 152 мача за „армейците“ във всички турнири.

По повод на годишнината Жеферсон качи снимки с фланелката на „армейците“ в своя Instagram профил и написа: „Днес празнувам 5-ата годишнина, носейки тази фланелка на страхотния ЦСКА. Преоткривам и изживявам мечтата си“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023