Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола - Фабио Капело е помогнало значително за гръмката победа с 8:0 на "армейците" над китайския  Дзянсу Сунинг.

Нападателят, който записа хеттрик, призна, че съперникът е играл с 10 души за последните 5 гола, като Капело не е пожелал да вкара човек на мястото на изгонен.

"Сами си направихме мача лесен. През първото полувреме отбелязахме три гола. Второто вече им изгониха човек, те не поискаха да пуснат нов, продължиха с 10 човека и мачът стана по-лесен за нас. 

От моя страна имаше изненада. Не знам дали Фабио Капело някога е губил с такъв резултат. Радостно е за нас, че имаше настроение в играта”, каза Десподов, който похвали новото попълнение Роланд Алберг. 

“Като цяло Роланд е много добър футболист, има я тази техника да ти я “набута” между защитниците. Пък и може да реализира. Мисля, че ще се сработим с него.

Чувствам се добре. Не мога да кажа, че съм в топ форма. Надявам се до началото на сезона да вляза в топ форма и да направя силен сезон”, каза Десподов през официалния сайт на клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018