ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Кирил Десподов призова "червена" България да прояви търпение към треньора Нестор Ел Маестро. 

В момента трикратният носител на приза Футболист на годината е част от ПАОК, но пази топли чувства от работата си със специалиста, както на стадион „Българска армия“, така и в Щурм (Грац).

Ментето Ел Маестро да изчезва от ЦСКА! ВИДЕО

В последните седмици Ел Маестро е обект на гнева на агитката на ЦСКА. Феновете поискаха многократно оставката му. Той бе под техен вербален „обстрел“ и след загубата от иранския Трактор в контрола, и след победата над Арда за Купата на България.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"За Нестор Ел Маестро мога да кажа само хубави неща. Той ми беше треньор и в ЦСКА, и в Щурм (Грац). Страхотно отношение имам и до днес с него. Дори понякога си пишем. Страхотен човек е. Един съвет от мен към цесекарите - да имат търпение към Ел Маестро. Защото треньорът е доста добър, интелигентен, голям тактик, знае какво прави и е отдаден много на работата си“, коментира пред bTV Кирил Десподов.

"Когато отидох в Лудогорец, вече бяха шампиони. Просто съм помогнал за тези три години, в които бях там, да печелим титлата", добави играчът на ПАОК, който сега се надява да стане шампион и на Гърция. 

Първо в БЛИЦ: ЦСКА води секретни преговори за треньор, пече сензационна сделка

 

Десподов съветва цесекарите: Имайте търпение към Ел Маестро, страхотен е! ️ Подкрепяте ли мнението на звездата на...

Публикувахте от Blitz Sport в Събота, 2 март 2024 г.