Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев замина с отбора за Подгорица, където утре "червените” се изправят срещу ОФК Титоград (21:30 часа) в реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. В София "армейците" спечелиха с убедителното 4:0. 

„Отиваме на реванш, в първия мач записахме добър резултат, но всеки един мач е различен и трябва да бъдем много внимателни. Да играем от една страна сериозно и от друга точно. С много точни действия и правила. Както знаете - понякога сами правим грешките, имам предвид футболистите, и сами даваме възможности на противника”, каза Пенев.

„Анализът е за треньорите. Мачовете са различни. Единият е за Купата на УЕФА, а другият е за шампионата (бел. ред. - мачът с Етър - 2:2), където грешката се отрази на резултата. След няколко мача, като се видят резултати, тогава ще се гледат точки и класиране. Грешки може да се получат, но за един отбор като ЦСКА, както и останалите отбори в петицата, постоянно се коментират треньорите и ръководството”, продължи Стратега.

„Смятам, че трябва да се пазим от грешки. Треньорите също ще го повторят. Да си пожелаем успех - на вас, на ЦСКА, на Левски, на Локомотив. Все пак, когато се играят международни мачове всички се радват на успеха”, допълни Димитър Пенев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери