Димитър Пенев коментира изминалата есен на ЦСКА и очакванията му за новата 2017 година. Стратега говори пред клубната телевизия.

„Всяка промяна на треньорите води до напрежение сред феновете и ръководството. Това се отразява и на футболистите. Смятам, че има достатъчно време до старта на пролетния полусезон и ръководството ще направи всичко възможно да изглади нещата. ЦСКА има много млади футболисти и всеки треньор може да разчита на тях. Някои от младите имат право да се обиграват и да защитават името на ЦСКА", каза Пенев.

"ЦСКА винаги се бори за шампионската титла и тази година също ще опита, въпреки голямата разлика в точките. Всеки мач е нов и различен и смятам, че името на ЦСКА и ръководството в момента много добре знаят как да защитават клуба. Надявам се, че през втория полусезон мачовете ни ще бъдат много по-качествени. В момента сме на трето място в класирането, трябва да се пазим от отборите зад нас", допълни Стратега.

"Вторият етап на първенството води до изненади и бързо разместване. Не съм против чужденците, но трябва да бъдат по-отговорни към клуба, много по-ясни качества да показват във всеки мач. Чужденците не могат за няколко месеца да покажат най-добрите си качества, но за момента се представят колебливо. Треньорската смяна пречи на ЦСКА да бъде на добро ниво. Надявам се, че при правилно решение нещата ще тръгнат нагоре", коментира още Димитър Пенев.

"Пожелавам на феновете да са здрави, да подкрепят ЦСКА, да коментират противниците с уважение, защото това носи по-добър успех на нашия спорт", завърши Стратега.