Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че има голяма вероятност Милош Крушич да води отбора и след зимната пауза. Той разкри, че клубът вече работи по селекцията и изрази задоволство от представянето на тима. 

„Винаги е важно да побеждаваме, за да скъсяваме разликата. Изоставаме значително от водачите, така че от тази гледна точка победата е добра. Аз не мога да говоря по спортно-технически въпроси, защото има хора за тази работа. Правя изключение сега да кажа няколко думи, но не бих искал да влизам в детайли, защото не е редно”, започна Марков.

„Във всички случай се работи по селекцията, но е рано, тъй като трансферният прозорец е далеко. Според вижданията на треньорите, ние ще се постараем да удовлетворим всички желания и през пролетта да сме по-силни и да показваме по-състоятелни игри.

След като клубът е гласувал доверие на Крушчич, няма причина да се мисли за промени. Има възможност да остане след зимната пауза – всичко зависи от работата му. Последните мачове се вижда, че отборът постигна няколко позитивни резултати, а това е важно за всички, свързани с ЦСКА. От тази гледна точка ми се надявам да продължи по този начин", каза още изпълнителният директор на "червените". 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020