ЦСКА най-после получи одобрение за инвестиционните си намерение относно модернизирането на стадиона в Борисовата градина и клубната база "Панчарево". Голямата новина за "червените" беше официално съобщена от спортното министерство. 

"Днес беше проведена среща между собствениците на ПФК ЦСКА, изпълнителния директор на клуба Пламен Марков и екип на ММС, воден от министър Красен Кралев. На срещата ръководството на ПФК ЦСКА представи писмо за инвестиционни намерения, в което предлагат създаване на смесено търговско дружество, в което да бъде апортирана спортната инфраструктура в лицето на стадион “Българска армия” и тренировъчен комплекс “Панчарево”. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ръководството на футболния клуб се ангажира да представи еквивалента на стойността на апортирания имот в парични средства, с които да бъде изградено съоръжението. ММС одобрява идеята на ръководството на ПФК ЦСКА. 

Утре предстои среща с главния архитект на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реконструкция на съоръжението", информираха от спортното министерство.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020