ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата с 1:0 срещу Арда Кърджали на четвъртфинал от турнира за Купата на България. Специалистът остана доволен от играта и съжали, че отборът му не е решил всичко по-рано с втори гол.

"На първо място сме много доволни от резултата и от това, че сме на полуфиналите, защото искаме да спечелим купата. Победата беше задължителна днес. Доволен съм от представянето, въпреки всичко.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Играхме без централен нападател, трябваше да се пренастроим. Крайните защитници бяха малко повече по широчината на терена. Имахме добри моменти в играта ни, създадохме добри ситуации, имахме достатъчни опции да направим 2:0 през второто полувреме - липса на късмет, не добри докосвания, не добри изстрели означаваше, че трябва да бъдем нервни до последно.

В крайна сметка стигнахме до "суха мрежа" и продължаваме напред. Цялостно владеехме случващото се на терена, в двубой за Kупата всичко може да се случи, Арда също имаше своите възможности, но мисля, че заслужавахме победата.

Нека не сравняваме двубоите, този беше за купата, бяхме домакини, а във Варна - гости, надявам се да започнем позитивна серия, за да не изоставаме в класирането на първенството. Обичам този натоварен ритъм, играчите се наслаждават, гледаме към следващия мач.

Играчите не са съвсем спокойни след загубата във Варна, защото ЦСКА иска да бъде шампион, ще бъде страхотна битка, започвайки от мача с Берое. Навлизаме в най-важната част от сезона, надявам се, че отборът ще даде най-доброто от себе си", заяви Ел Маестро.