Сръбският специалист Нестор Ел Маестро потвърди пред словашките медии, че идва в София и утре ще подпише договор с ЦСКА.

Както вече първи БЛИЦ Спорт писа, "червените" имат договорка със сръбския специалист Нестор Ел Маестро, който през миналия сезон изведе Спартак (Търнава) до титлата в Словакия. Така той сложи край на 45-годишна суша без титла за отбора.

"Да, истина е. Утре ще подпиша договор с ЦСКА", заяви Ел Маестро лаконично пред Sport24.sk.

"За съжаление е истина, че Нестор напуска. Той свърши страхотна работа с нашия отбор и ще ни липсва много", сподели преди известно време генералният мениджър на Спартак (Търнава) Павел Хофтич.

Ел Маестро ще парафира официално с клуба след завръщането на собственика Гриша Ганчев, който е извън страната.

Задачите пред новия наставник са налагане на сериозна дисциплината, добри резултати в Лига Европа и атакуване на първото място в шампионата.

За целта управата на тима предвижда солидна селекция, като вече има договорка с три нови попълнения от чужбина, които са одобрени от новия треньор и ще бъдат представени след назначаването му. 

Предвижда се сърбинът да работи с група от 25 основни футболисти с добри качества, което да му позволява ротации през предстоящия дълъг сезон.