Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от успеха с 2:1 над Ботев (Пловдив) на "Колежа" в мач от десетия кръг на efbet Лига. Специалистът поздрави и феновете, като говори и за шока секунди след последния съдийски сигнал, когато бе ударен с предмет в главата. 

"Никога не съм напълно доволен. Има аспекти, които трябва да подобрим, но това е страхотен резултат срещу много мотивиран отбор. Справихме се, спечелихме победата и сме щастливи. Мисля, че не играхме толкова добре, колкото през миналата седмица. Труден мач беше, но бяхме умни и показахме нашите качества в правилните моменти. Не беше лесно, но е страхотна победа", започна Ел Маестро след мача.

"Мисля, че приехме битката и предизвикателството. Трябваше да се защитаваме в някои периоди от мача, бяхме с петима в защита, но е чудесно, че вкарахме отново първи. Това прави мача доста по-лесен", добави специалистът.

"Феновете са много важни и те са все още тук. Искам от името на целия отбор да им благодаря. Страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук. Нямаме много време, в което да работим в тактически аспект, всичко е физика и възстановяване, за да можем да бъдем в най-добро състояние след седмица. Притеснен съм за Марселиньо и Кордоба, трябва да видим техните контузии. Тези промени нарушиха нашия ритъм", продължи той.

"Нещо ме удари в главата, докато празнувахме, нараниха ме леко, не е толкова зле, станах по-хубав", завърши Нестор Ел Маестро за случилото се след двубоя.