"Назначението ми е риск за мен и за ЦСКА, но ще видим как ще се развият нещата", открито заяви новият наставник на "армейците" Нестор Ел Маестро. 

35-годишният сърбин замени Христо Янев начело на "червените", след като през изминалия сезон постигна голям успех в Словакия - изведе Спартак (Търнава) до шампионската титла.

"Роден съм в Сърбия. Разбирам някои неща на български език. Ще се постарая да го науча идеално до януари. Смятам, че няма да ми е трудно", каза Ел Маестро на пресконференцията по официалното си представяне в ЦСКА. 

"ЦСКА е най-големият клуб в България и всички искат само едно - успехи! Лудогорец е седем пъти шампион, което не е случайно. Ще ни бъде трудно да се борим, но ще направим всичко по силите си, за да постигнем успехи. Имам само 32 мача като старши треньор. Сега за първи път ще съм начело на отбор в евротурнирите. През годините бях помощник и натрупах ценен опит. Уверен съм в себе си, че мога да свърша добра работа. С Мирко Сломка работихме 10 години в три различни клуба, той ми помогна много. Бях помощник и една година на Торстен Финк. Постоянно се учиш и надграждаш", коментира Ел Маестро. 

"Знам, че Фернандо Каранга е важен за ЦСКА. Важно е да остане. Не само той, има трима-четирима ключови играчи. Ще привлечем още нови футоблисти. Да, притиснати сме от времето, но няма да бързаме. Ще вземем правилните решения по селекцията", добави новият треньор на ЦСКА.