Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро похвали играчите си след победата над чешкия Виктория (Пилзен) с 2:1 в контрола по време на подготвителния лагер в испанския курорт Марбея и посочи как "армейците" могат да постигнат нещо значимо през втория дял на сезона.

"Очевидно резултатът не е важен. Това са тренировъчни мачове. Днес играхме срещу силен съперник. Доволен съм, че физически изглеждаме по-добре и по-добре. Единственият ни шанс да направим нещо значимо през втората част на сезона е, ако можем отново да започнем да доминираме над останалите отборите физически“, сподели Ел Маестро след успеха над чешкия тим.

„Също така съм доволен, че особено през второто полувреме играхме с много самоувереност и мисля, че показахме добър футбол. Видях и някои много добри индивидуални изпълнения днес. Имахме добър ден. Доста мачове имаме тук - общо 6, а разполагам с повече от 20 играчи, така че не всеки може да играе всеки мач, но ние планираме тренировъчния процес, а също и игровите минути на всеки много внимателно. Ако някой не е на терена, то винаги има много добра причина за това. Нямаме сериозни контузии, няколко рани и натъртвания. Мисля, че и на Жеферсон му няма нищо сериозно. Кирил Десподов ще почива седмица или десет дни, но това не е проблем. Винаги играем с добър отбор на терена и се опитваме да дадем най-доброто от себе си", добави наставникът на „армейците“.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019