ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Какви са прогнозите на Станислав Станков и Георги Младенов за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ може да видите - ТУК!

Tреньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира загубата с 0:1 от Черно море на "Тича". Специалистът коментира скандиранията „Оставка“ от трибуните, като сподели, че е изключително мотивиран да продължи да върши работата си.

„Смятам, че започнахме добре. Изиграхме едно добро първо полувреме. Показахме голямо желание Изглеждахме добре подготвени физически, но липсваше чистотата и яснотата в нашите офанзивни действия. И двата отбора не създадоха чисти голови положения. Загубихме със статично положение. Винаги може да се случи и е много разочароващо за нас“, каза наставникът на „армейците“.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Това е отборен спорт, но също така решаващи са и индивидуалните действия. Всички дадоха максимума от себе си, но показахме липса от качество на нашите изпълнения“, добави той.  

„Благодаря на феновете, които ни подкрепят. Да им кажа, че ние също сме разочарования от резултата“, заяви треньорът, след което бе попитан за скандиранията "Оставка!" по негов адрес от трибуните.

„Не върви всичко по план, защото искаме точки. Изключително мотивиран съм да върша своята работа. Смятам, че ни предстои четвъртфинал за Купата, който ще спечелим. От нашата неизгодна позиция ще сме в състояние да упражним натиск от отборите пред нас в класирането“.

„Няма какво да се говори. Ще се подготвим за мача както всеки път. Ще се опитам максимално много да вдигна момчетата след днешния резултат и да ги подготвя“, каза още Ел Маестро.