ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не беше особено доволен от играта на футболистите си в мача с Локомотив (София), спечелен с минималното 1:0. 

"Не беше най-доброто ни представяне през сезона. Второто полувреме бе трудно без съперниа да има много положения. Трудно полувреме, но се опитаме да вземем позитивите. Пет поредни победи е добре. Чиста мрежа е добре. Три точки е най-доброто. Ще ги вземем с удоволствие и в сряда ще се опитаме да ги направим шест", започна Ел Маестро.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Не виждам подобрение, защото миналия мач спечелихме с 4:0, днес с 1:0. Двете положения на Каранга - две греда. Имахме някои ситуации от статични положения. В по-добра вечер щяхме да вкараме втори гол и щеше да е по-спокоен двубой. Щастливи сме с трите точки. Гледаме напред. Остават девет мача и ще се опитаме да спечелим всичките", каза треньорът на ЦСКА.

"Най-добрият вратар в лигата е Бусато. Доволен съм от представянето и на Емануел Шакич. Бе стабилен, както винаги", подчерта Ел Маестро.

"Трудно ще е без Амос Юга. Той е нашият втори капитан и един от най-важните ни играчи. Но имаме добър състав и се надяваме да го заместим по най-оптималния начин. С Локо (Пловдив) ще бъде труден мач. Напълно различен от днешния. Те играят по различен начин, така че ще трябва да се подготовим специфично за тях. Няма много време, но ще свършим работатата си. Но аз съм уверен и смятам, че ще изиграем добър мач", завърши треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!