ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата с 1:0 над Септември (София) в последната контрола преди подновяването на шампионата. "Армейците" спечелиха проверката в Панчарево с гол на Християн Петров. 

"Контролирахме мача от началото до края. Не бяхме достатъчно ефективни, но създадохме много ситуации. Цялостно съм доволен от двубоя. Надявам се, че ще сме на 100%. Следващата седмица е състезателна. Надявам се, че сме добре подготвени за нея. Доволен съм от състава, който имаме“, каза Ел Маестро.

"Фернандо Каранга не е в оптимална форма, но сме щастливи с неговия прогрес, защото той работи много здраво. Надявам се да бъде една от опциите ни през следващата седмица“, продължи треньорът на ЦСКА.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Попитан за бъдещето на Иван Турицов, наставникът каза: „Не знам да има нещо“.

„Станислав Шопов е болен и затова не игра днес. Видях го сутринта и му казах да се прибере да си почива вкъщи, защото е с температура“, добави Ел Маестро.

„Играхме дербита на Националния стадион, като имахме мачове срещу други софийски тимове там през предишния ми период в ЦСКА. Естествено, че предпочитам стадион „Българска армия“, но ще се справим и на „Васил Левски“, каза още треньорът на ЦСКА.

Следващата неделя (18 февруари) "червените" приемат Ботев (Враца) при подновяването на първенството. Двубоят на "Васил Левски" е с начален час 17:45. ЦСКА има 42 точки, с колкото е и Лудогорец, но "орлите" са с мач по-малко. Лидерът Черно море има 45 точки. 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024