ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде добра оценка за свършената работа от отбора през втория подготвителен лагер. "Червените" изкараха 13 дни в Австрия, където изиграха четири контроли, като не допуснаха нито едно поражение.

Пред камерата на CSKA.BG, Ел Маестро изрази задоволството си от старанието и желанието на футболистите, но колко добра работа са свършили щяло да се разбере, след като започнат официалните мачове.

"В контролите основната задача е да се запознаем един-друг, да се дава шанс на всички играчи", коментира сърбинът. 

"Щастлив съм от това, което видях вчера при равенството 3:3 с Брьондби. Две различни полувремена - първото лошо, второто добро. Но не съм казвал нищо специално на почивката. Просто момчетата имат характер, видя се, че има живот в тях. Имат характер да кажат "Ние сме по-добри от Брьондби, трябва да ги победим!", добави Ел Маестро. 
 
Той заяви още, че най-важното до момента е, че футболистите са разбрали какво точно се иска от тях, каква е неговата концепция за играта и сега остава да го покажат и в мачовете в Лига Европа и първенството на страната.

Ел Маестро очаква победа срещу Рига в евротурнирите, дори и само с 1:0, но победа, а през новия шампионат отборът да бъде постоянен.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига