ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Исак Гозес и Станислав Станков за крайния резултат от мача! 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира равенството 1:1 срещу Славия на стадион „Александър Шаламанов“ в столичното дерби от 19-ия кръг на Еfbet Лига. Във вторник предстои нов мач между "белите" и "червените" - 1/8-финал за Купата на България, отново в „Овча купел“.

"Мисля, че нямахме достатъчно качество в офанзивната част. Много сме разочаровани, че загубихме две точки днес. Трудно е да кажа мнение за мача преди да видя данните от GPS-a. Същите условия бяха и за Славия, това не трябва да е оправдание“, започна Ел Маестро.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Аз съм концентриран върху колективното представяне. Колективът не направи достатъчно днес. Всички наши офанзивни футболисти днес не създадоха достатъчно възможности“, продължи треньорът на ЦСКА.

Ел Маестро беше попитан за съдийството на Станимир Тренчев, който отмени гол на Джонатан Линдсет в добавеното време на първото полувреме. "Армейците" имаха и претенции за втори жълт картон на Тони Тасев.

„Играхме при трудни условия днес, нямам предвид времето. Има достатъчно камери и сами можете да прецените“, коментира специалистът. 

„Резултатът винаги е най-важен, особено за Купата на България и във важните мачове“, завърши Ел Маестро.

Купа на България - сезон 2023/2024
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!